A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Találkahely
Netrandi.hu az ingyenes társkereső. Társkeresés,párkeresés, randi, üzenőfal,fórum, chat.

Társkereső regisztrációTárskereső társkeresésTárskeresés kapcsolatTárskereső levelezésTárskeresés adatlapTárskereső fórumTárskereső üzenőfalTárskeresés fotóalbumTárskereső chatTárskereső segítségTárskeresés Top10Társkereső észrevételekTárskereső hirlevél

 
Főoldal
 

Belépés
 
Felhasználó neved:
Jelszavad:

Kattints ide ha elfelejtetted a jelszavadat!
 

Friss kép
Tölts fel te is képet az adatlapodhoz és te is bekerülsz ebbe a táblázatba!
 

2024.01.25.
pima szőrel fogok fogat tiszti
Eddig 1 szavazat.

Annyira éhesnek kell lenned, mint nekem, ha kalandokról van szó. Győződj meg róla, hogy elég idő van a szórakozásra és munkára. A kiegyensúlyozott életmód a kulcs. Ezért szeretném, ha rendezett életed lenne.

2024.04.17.
Nem árulom el
Eddig 1 szavazat.

Mit kívánjak, talán azt, hogy mindig egészségesek legyünk, legyen pozitív életünk, tudjunk szeretni és kapjunk sok szeretetet. Kívánom azt is, hogy aki ép olvassa ezt legyen boldog.

 

Látogatók
 

Statisztika
 

 

[1] [2] >>következő

  FÓRUM >> Általános >> Receptek   
#30  EDINA
2008.11.07. 19:16 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest





Ugy látom hogy töbségünk inkább enni szeret mint fözni :)

Hál' isten, én kivétel vagyok! Nem tudtad, aki nem szeret enni, na az, aki nem tud főzni! :)


Igen :) ugy hogy most főzők valami jót :)

Megosztod? :) Nagyon kíváncsi vagyok!! :!:


Majd holnap mert még magam se tudom hogy milesz belölle :)[/idézet
Ok, viszont én holnap: Karfiol leves, paradicsomos húúsi gombóc!] :)
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#29  power2000
2008.11.07. 19:12 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves




Ugy látom hogy töbségünk inkább enni szeret mint fözni :)

Hál' isten, én kivétel vagyok! Nem tudtad, aki nem szeret enni, na az, aki nem tud főzni! :)


Igen :) ugy hogy most főzők valami jót :)

Megosztod? :) Nagyon kíváncsi vagyok!! :!:


Majd holnap mert még magam se tudom hogy milesz belölle :)
Picit furcsa vagyok de igy teljes minden
#28  EDINA
2008.11.07. 19:10 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest



Ugy látom hogy töbségünk inkább enni szeret mint fözni :)

Hál' isten, én kivétel vagyok! Nem tudtad, aki nem szeret enni, na az, aki nem tud főzni! :)


Igen :) ugy hogy most főzők valami jót :)

Megosztod? :) Nagyon kíváncsi vagyok!! :!:
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#27  power2000
2008.11.07. 19:06 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves


Ugy látom hogy töbségünk inkább enni szeret mint fözni :)

Hál' isten, én kivétel vagyok! Nem tudtad, aki nem szeret enni, na az, aki nem tud főzni! :)


Igen :) ugy hogy most főzők valami jót :)
Picit furcsa vagyok de igy teljes minden
#26  EDINA
2008.11.07. 18:48 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest

Ugy látom hogy töbségünk inkább enni szeret mint fözni :)

Hál' isten, én kivétel vagyok! Nem tudtad, aki nem szeret enni, na az, aki nem tud főzni! :)
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#25  Csábenek Sanyi
2008.11.07. 12:40 Jelentem

A felhasználó tiltása

64 éves
Nyíregyháza

következzék a férfi csapda-recept:

Formabontó túró rudi
Hozzávalók 4 fő részére:
* 250 g zsíros tehéntúró
* 1 tojássárgája
* 2 ek porcukor
* 1/2 citrom leve és héja
* 1 ek habtejszín
csokimázhoz
* 70 g étcsokoládé
* 50 g vaj
* 1 ek porcukor
* 2 ek kakaópor
* 1 ek tej

Elkészítés:
1. A túrót finom lyukú szitán, egy kanál hátuljának segítségével áttörjük.
2. Egy tálban a tojássárgáját a porcukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a túrót, a citromlevet és a citromhéjat. Habtejszínnel lazítjuk.
3. Nyolc kis golyót gömbölygetünk a túrós masszából. Tányérra tesszük és 15 percre a mélyhűtőbe dugjuk.
4. Közben elkészítjük a csokimázat: a darabokra tört étcsokit gőz felett felolvasztjuk, belekeverjük a vajat, a cukrot, a kakaót, és végül a tejet.
5. Mikor langyos a csokimáz, óvatosan beleforgatjuk a mélyhűtőből kivett, megdermedt túrógombócokat. Tiszta tányérra helyezzük, és jól lehűtve kínáljuk.

Ha , nálatok ez bejött, kérem jelezzétek, nagyon kíváncsi vagyok ! :p :roll: :lol: ;) :shock:
´ Jobb ,ha ma húzok ,mintha holnap túlzok ! ´
#24  power2000
2008.11.07. 10:49 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

Én a tejbegrízt kukorica darával szeretem csinálni!!! :d :d


Én tej nélkül :d
Türelem
#23  Szállás István
2008.11.06. 20:15 Jelentem

A felhasználó tiltása

49 éves

Én a tejbegrízt kukorica darával szeretem csinálni!!! :d :d
Akela
#22  power2000
2008.11.06. 20:13 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

Ugy látom hogy töbségünk inkább enni szeret mint fözni :)
Türelem
#21  EDINA
2008.10.27. 17:36 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest


Akkor csak Neked, íme :) !

Végy ízlés vagy tetszés szerint, krumplit, hagymát, húúsit és valami jóféle füstölt kolbászt, ha ez mind megvan akkor jöhet a lényeg, a krumplit még véletlenül se főzd meg, karikába vele ugyanez a kolbász és a hagyma sorsa is. A husit viszont kockáztasd fel kutyuld össze mindenféle kedvedre való füszerrel, ha ez kész akkor fogd a tepsidet és rétegezz, de mielőtt ezt tennéd a a tepsi aljának adj egy kis vajat avagy margarint evvel fényezd ki a tepsit, és akkor jöhetnek a rétegek, az egyetlen szabály, hogy alul felül a krumpli tartozkodjon a sót se feledd, még ha némi plusszt is akarsz a tetejére mehet némi bacon.
Alufólia a tetejére be a sütőbe úgy 50 perc múlva rántsd le a leplét és süsd pirosra. Remélem ez is bejön! :p

Jó étvágyat hozzá!


jól hangzik és ki is fogom probálni :)


Ok! Remélem az eredményről is beszámolsz pl: nem rokkantál-e bele, vagy mit váltott ki az ízlelőbimbóidból!
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#20  power2000
2008.10.27. 17:30 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves

Akkor csak Neked, íme :) !

Végy ízlés vagy tetszés szerint, krumplit, hagymát, húúsit és valami jóféle füstölt kolbászt, ha ez mind megvan akkor jöhet a lényeg, a krumplit még véletlenül se főzd meg, karikába vele ugyanez a kolbász és a hagyma sorsa is. A husit viszont kockáztasd fel kutyuld össze mindenféle kedvedre való füszerrel, ha ez kész akkor fogd a tepsidet és rétegezz, de mielőtt ezt tennéd a a tepsi aljának adj egy kis vajat avagy margarint evvel fényezd ki a tepsit, és akkor jöhetnek a rétegek, az egyetlen szabály, hogy alul felül a krumpli tartozkodjon a sót se feledd, még ha némi plusszt is akarsz a tetejére mehet némi bacon.
Alufólia a tetejére be a sütőbe úgy 50 perc múlva rántsd le a leplét és süsd pirosra. Remélem ez is bejön! :p

Jó étvágyat hozzá!


jól hangzik és ki is fogom probálni :)
Lehetek szerény de minek?
#19  EDINA
2008.10.27. 17:10 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest

Akkor csak Neked, íme :) !

Végy ízlés vagy tetszés szerint, krumplit, hagymát, húúsit és valami jóféle füstölt kolbászt, ha ez mind megvan akkor jöhet a lényeg, a krumplit még véletlenül se főzd meg, karikába vele ugyanez a kolbász és a hagyma sorsa is. A husit viszont kockáztasd fel kutyuld össze mindenféle kedvedre való füszerrel, ha ez kész akkor fogd a tepsidet és rétegezz, de mielőtt ezt tennéd a a tepsi aljának adj egy kis vajat avagy margarint evvel fényezd ki a tepsit, és akkor jöhetnek a rétegek, az egyetlen szabály, hogy alul felül a krumpli tartozkodjon a sót se feledd, még ha némi plusszt is akarsz a tetejére mehet némi bacon.
Alufólia a tetejére be a sütőbe úgy 50 perc múlva rántsd le a leplét és süsd pirosra. Remélem ez is bejön! :p

Jó étvágyat hozzá!
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#18  power2000
2008.10.27. 17:01 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves



Jól hangzik!

Valami hasonlót ettem már, de az leveles tésztából készült. Fincsi vol
t

Sok sikert kívánok Power2000 a konyhaművészeti remekeidhez!


köszönöm :) igyekszem jó ételeket és nemutolso sorban ehető és elkészithetöt alkotni

A kirántott hagymát már probáltad ??
én 2 napja készitettem elösször és nagyon finom
egyetlen egy hátulütöje van hogy fogyasztás után nem illik rá lehelni senkire :):)


Igen már kipróbáltam de mindenféle rántott zöldséggel ettem egyetemben, így nem volt olyan drasztikus a hatása. :d

az én kedvencem, szerintem neked sem okoz majd problémát, a rakott krumpli, ám ez nem a tejfölös tojásos variációs! Érdekel?


nekem a kedvencem a rakott krumpli :) IGEN érdekel
:)
Lehetek szerény de minek?
#17  EDINA
2008.10.27. 16:56 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest


Jól hangzik!

Valami hasonlót ettem már, de az leveles tésztából készült. Fincsi vol
t

Sok sikert kívánok Power2000 a konyhaművészeti remekeidhez!


köszönöm :) igyekszem jó ételeket és nemutolso sorban ehető és elkészithetöt alkotni

A kirántott hagymát már probáltad ??
én 2 napja készitettem elösször és nagyon finom
egyetlen egy hátulütöje van hogy fogyasztás után nem illik rá lehelni senkire :):)


Igen már kipróbáltam de mindenféle rántott zöldséggel ettem egyetemben, így nem volt olyan drasztikus a hatása. :d

az én kedvencem, szerintem neked sem okoz majd problémát, a rakott krumpli, ám ez nem a tejfölös tojásos variációs! Érdekel?
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#16  power2000
2008.10.27. 16:51 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves

Jól hangzik!

Valami hasonlót ettem már, de az leveles tésztából készült. Fincsi vol
t

Sok sikert kívánok Power2000 a konyhaművészeti remekeidhez!


köszönöm :) igyekszem jó ételeket és nemutolso sorban ehető és elkészithetöt alkotni

A kirántott hagymát már probáltad ??
én 2 napja készitettem elösször és nagyon finom
egyetlen egy hátulütöje van hogy fogyasztás után nem illik rá lehelni senkire :):)
Lehetek szerény de minek?
#15  EDINA
2008.10.27. 16:32 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest

Jól hangzik!

Valami hasonlót ettem már, de az leveles tésztából készült. Fincsi vol
t

Sok sikert kívánok Power2000 a konyhaművészeti remekeidhez!
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#14  power2000
2008.10.27. 12:30 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves

Virslivel tőltőtt palacsinta
Hozzávalok :


Virsli (tetszés szerinti menyiség )
Palacsinta tészta (ennek az elkészitését nem irom le mert még a gyerekek is játszva elkészitik)
Reszelt sajt :

Elkészités :

A palacsintatésztával kezdjük a lényeg az hogy valamivel vastagabra csináljuk a megszokotnál .
amikor a tészta egy része elkészül ,felrakhasuk a virsliket főni
A lényeg hogy nem szükséges teljessen átfözni .
szabadicsuk meg a virslit a héjátol (fontos hogy a héjába főzzük mert igy nem föl ki a virsli ize )

készitcsünk elö lisztet ,panirmorzsát,és tójást a panirozáshoz
Fogjunk egy palacsintát reszeljünk rá sajtot és vékonyan de egyenletessen oszlasuk el
rakjunk bele egy virsli és göngyöljük össze .
ha nem álna össze akkort használjunk fogvájót és tüzük össze vele
majd jöhet a panirozás .

És végül forro olajba ki süssük .

jóétvágyat :)
Lehetek szerény de minek?
#13  EDINA
2008.10.27. 10:42 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves
Budapest


Ezek saját receptek vagy szakácskönyből másolod őket?
Elég sok félét tudok én is főzni, cseréljünk főzés technikákat?


saját recepteim nincsenek ezt csak bemásoltam :)

de a következö recept az már saját lessz :)


Kíváncsian várom!

Szeretem a saját recepteket, hisz a szakácskönyvekbe néha akkora, orbitális hülyeségeket szoktak írni, lehet nem olvassák vissza? vagy netán két étel receptjét összekeverik, mert közben megcsörrent a telefon?
Szeretnék még szeretni! Hátha!!!!
#12  power2000
2008.10.26. 20:24 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves

Ezek saját receptek vagy szakácskönyből másolod őket?
Elég sok félét tudok én is főzni, cseréljünk főzés technikákat?


saját recepteim nincsenek ezt csak bemásoltam :)

de a következö recept az már saját lessz :)
Lehetek szerény de minek?
#11  Rozika
2008.10.26. 20:21 Jelentem

A felhasználó tiltása

66 éves

Ezek saját receptek vagy szakácskönyből másolod őket?
Elég sok félét tudok én is főzni, cseréljünk főzés technikákat?
LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK A TÖBBI NEM SZÁMÍT!

[1] [2] >>következő


 
 

 

Legfrissebb

Legutolsó fórumhozzászólás:


szilagyimi
Gyula

Legutolsó levelet írta:


Zizi Zoltán
Biharosbereny

Legutolsó üzenetet írta:


Nem árulom el

Legutolsó csókot küldte:


Pataky Ádám
Várpalota

Legutolsó puszit küldte:


Kovács Krisztina
Abasár

Legutolsó virágot küldte:


Miliam
Budapest

Legfrissebb feltöltött kép:


yudka
Eger
 

Netrandi.hu 2002 - 2008
Minden jog fenntartva.
NetRandi Társkereső : Társkeresés - Ismerekedés - Randi - Szerelem - Párkeresés - Flört Könnyedén.
E-mail - Rólunk - Segítség - Hirdetés - Használati feltételek - Adatvédelmi nyilatkozat
Partnerek: www.micropay.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.napivicc.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.pets.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu